Fatih Erbakan: Zorunlu PCR uygulamasının Sağlık Bakanlığı tarafından kaldırılması hayırlı olsun

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca koronavirüs
Fatih Erbakan: Zorunlu PCR uygulamasının Sağlık Bakanlığı tarafından kaldırılması hayırlı olsun

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sağlık Bakanlığı'nın zorunlu PCR testi uygulamasını sonlandırdığını açıklayarak, "Hayırlı olsun" mesajı paylaştı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçen yılın eylül ayında PCR testi zorunluluğuna karşı Danıştay'a yaptıkları başvurunun akıbetine ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, uygulamanın Sağlık Bakanlığı tarafından kaldırıldığını duyuran Erbakan, "Hayırlı olsun" dedi.

"YAPTIĞIMIZ BAŞVURU KAMUOYU BASKISI OLUŞMASINI SAĞLADI"

Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak eylül ayında Danıştay’a yaptığımız itiraz ve ülke genelinde yaptığımız programlar zorunlu PCR testi uygulamasının kaldırılması için son derece haklı bir kamuoyu baskısı oluşmasını sağladı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin geçen yıl çekildiği İstanbul Sözleşmesi'ne atıfta bulunan Yeniden Refah Partisi lideri, şöyle devam etti: 

"Bu baskıyı daha fazla karşı koyamayan hükümet tıpkı İstanbul Sözleşmesi’nde olduğu gibi haksız ve hukuksuz zorunlu PCR uygulaması konusunda da geri adım atmak durumunda kaldı. Yeniden Refah Partisi olarak daima doğruların ve halkımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz."

yeniden refah partisi fatih erbakan Sağlık bakanlığı pcr