EYT'de herkes bunu merak ediyor! SGK adım adım yapılacakları anlattı: Borçlanma talebi nasıl oluşturulur?

SGK EYT Gündem haberleri e-Devlet

Milyonların merak ettiği EYT düzenlemesi bu hafta açıklanacak. Bununla birlikte emeklilik için gerekli adımlardan olan borçlanma konusunda da bazı yanıtları arıyor. Bu konuda SGK, "e-Devlet üzerinden borçlanma başvurusu talebi nasıl oluşturulur?" başlıklı bir video hazırladı.

Milyonların merak ettiği EYT düzenlemesi bu hafta açıklanacak. Bununla birlikte emeklilik için gerekli adımlardan olan borçlanma konusunda da bazı yanıtları arıyor. Bu konuda SGK, "e-Devlet üzerinden borçlanma başvurusu talebi nasıl oluşturulur?" başlıklı bir video hazırlayarak süreci adım adım anlattı.

EYT'de düğümün çözülmesi artık günler kaldı. Bu hafta Bakanlığın düzenlemenin detaylarını duyurması bekleniyor. EYT ile emeklilik hayali kuranlar bir yandan da gerekli şartları karşılamak için adım atıyor. Bunlardan birisi de borçlanma? Peki, EYT için borçlanma başvurusu nasıl yapılır, adımlar neler?

SGK bununla ilgili "e-Devlet üzerinden borçlanma başvurusu talebi nasıl oluşturulur?" başlıklı bir video hazırladı. Burada süreç adım adım anlatıldı?

Kaynak: Haber Global TV

EYT EYT borçlanma başvurusu haberler SGK e-devlet EYT