Evden kaçıp günler sonra geri gelen kedi, sahibi ile böyle konuştu

Haberglobal.com.tr
Viral videolar Kedi videoları Gündem haberleri

Evden kaçıp günler sonra geri dönen kedinin görüntüleri sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Konuşan kediyi sahibi mama yerken kayıt altına aldı.

Evden kaçıp üç gün sonra geri dönen kedi sahibi ile konuştu, hatta sorduğu sorulara yanıt verdi. Güldüren o anlar sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Sahibi ise o anları ''Üç gün sonra geri gelen kedim konuşuyor'' notu ile paylaştı.

KEDİLERİN SESLERİ VE ANLAMLARI

Kediler, insanlar gibi konuşma yeteneğine sahip olmasa da bir dizi ses, vücut dilini ve davranışı kullanarak iletişim kurarlar. İnsanlarla iletişim kurarken veya bir şeyler istediğinde, kediler belirli sesler çıkarabilir ve vokal yeteneklerini kullanabilirler.

Kediler genellikle miyavlamak suretiyle dikkat çeker, isteklerini belirtir veya sahipleriyle iletişim kurarlar. Bir miyavlama, açlık, oyuna davet, sevgi isteği veya sıkılma gibi çeşitli anlamlara gelebilir.

Mutlu veya rahat bir kedi genellikle pırlar. Pırlama, bir kedinin memnun, huzurlu veya rahat hissettiğini gösteren bir ses ve davranıştır.

Kediler, kendilerini tehdit altında hissettiklerinde veya bir şeyden korktuklarında hırlayabilirler. Bu ses, genellikle düşmanca bir durumu ifade eder.

Kediler, genellikle diğer kedilerle veya yabancı hayvanlarla karşılaştıklarında, bir tehdit algıladıklarında veya bir şeyden hoşlanmadıklarında vıdırdayabilirler.

Kediler, sevgi ve bağlılık göstermek amacıyla sahiplerini veya diğer kedileri yalayabilir ve yumruklama hareketi yapabilirler.

Kediler, tırmalama yoluyla hem tımar hem de teritoryal işaretleme yapabilirler. Ayrıca, tırmalama, kedilerin duygusal durumlarını ve enerji seviyelerini düzenlemelerine yardımcı olabilir.

Her kedi bireyseldir ve kendine özgü bir iletişim tarzına sahiptir. Sahipler, kedilerinin seslerini ve davranışlarını anlamak için zaman içinde dikkatlice gözlem yapabilirler. Kediler, sahiplerine karşı çeşitli yollarla duygularını ifade ederler ve bu iletişimi anlamak, sahiplik deneyimini zenginleştirebilir.