Evde paketleme işi ile ayda 8 bin Türk Lirası! İŞKUR'dan evde sabun, mum ve boncuk paketleme işi ilanları

İŞKUR İş İlanları
Evde paketleme işi ile ayda 8 bin Türk Lirası! İŞKUR'dan evde sabun, mum ve boncuk paketleme işi ilanları

Pek çok ev hanımı ailelerine katkı sağlamak için ek gelir amacı ile evde paketleme işi arıyorlar. Evlerde yapılan bu işler herhangi bir kurumda çalışmaya gerek kalmadan aylık belirli oranlarda para kazandırıyor. Farklı firmaların ilanlarına başvurarak evde 8 bin Türk Lirası kazanabilirsiniz.

Evde paketleme işleri yaparak aylık toplamda 8 bin Türk Lirası'na kadar ek kazanç elde etmek isteyen bireyler evde paketleme işlerini aratmaya devam ediyor. Evde paketleme işleri özellikle ev hanımları tarafından rağbet görürken ek kazanç amaçlayan iş sonrası evde paketleme işi yapan kişiler de var. Aynı zamanda çalışmayan kişiler de evde paketleme işleri ile asgari cürete yakın seviyelerde kazanç elde edebiliyor. 

EVDE PAKETLEME İŞİ İLE AYDA 8 BİN TÜRK LİRASI

İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanları sayesinde evde paketleme işi yaparak ayda 8 bin Türk Lirası'na kadar ek kazanç elde edebilirsiniz. Evde paketleme işleri farklı ürünlerin paketlenmesi ve süslenmesi şeklinde uygulanan bir iş çeşidi. Sabun, kolye, boncuk, broş, bardak ve bu gibi pek çok farklı ürünün evlerinizde süsleme ve paketlemesini gerçekleştirerek ayda 8 bin Türk Lirası'na kadar ek kazanç elde edebilirsiniz. Paketleme işlerinde paketlenecek ve süslenecek ürünler farklı firmalar tarafından farklı ürünler olarak belirlenir. 

Evde paketleme işi ile ayda 8 bin Türk Lirası! İŞKUR'dan evde sabun, mum ve boncuk paketleme işi ilanları - Resim : 1

EVDE PAKETLEME İŞİ NASIL ALINIR?

Evde paketleme işi almak isteyen kişilerin yapması gerekenler çok basit. Farklı firmalar tarafından İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ''evde paketleme işi'' ilanlarını aratarak bu gibi işleri alabileceğiniz firmalar ile irtibata geçebilirsiniz. İlk olarak kendinize İŞKUR bünyesine dahil olmak için bir hesap açmanız gerekiyor.

Daha sona ise dilediğiniz gibi iş arayabilir, siz en uygun işi seçebilirsiniz. İşler firmalar tarafından açıklamaları ve ödenecek ücretleri ile birlikte yayınlanıyor. Başvurunuzu gerçekleştirmek için İŞKUR resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Evde paketleme işi ile ayda 8 bin Türk Lirası! İŞKUR'dan evde sabun, mum ve boncuk paketleme işi ilanları - Resim : 2

EVDE PAKETLEME İŞİ NE KADAR KAZANDIRIR?

Evde paketleme işi yaparak ayda toplamda 8 bin Türk Lirası kadar kazanma imkanınız bulunuyor. Sizlere teslim edilen işleri belirlenen sürelerde örneğin 1000 iş için 7 günlük süreniz varken bu işi 4 gün bitirip teslim edebilir ve üzerine farklı bir iş daha alarak kazancınızı yükseltebilirsiniz. Evde paketleme işi ne kadar sıkı ve hızlı çalıştığınıza bağlı şekilde gelir getiren bir iştir. 

EVDE PAKETLEME İŞİ GÜVENİLİR Mİ?

Evde paketleme işleri için piyasada pek çok sahte işveren kimliğine sahip birey bulunuyor. bu nedenle daha güvenilir bir şekilde iş aramak için evde paketleme işlerini İŞKUR resmi sayfasından aratarak burada tescillenmiş vergi levhalı işverenlerin işlerini yapabilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

ev hanımları ek iş İŞKUR