Esra Erol’da şoke eden olay! Karısının korkusundan dağa kaçmış

Esra Erol’da şoke eden olay! Karısının korkusundan dağa kaçmış

atv'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Durkadın Kaçar, kocası İbrahim Kaçar'ın başka bir kai. dın kaçtığını kendisini kuma olarak çağırdıklarını iddia etti. Canlı yayına katılan eş İbrahim Kaçar, "Sürekli şiddet görüyordum. Karımın korkusundan dağa kaçtım" ded

Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı Esra Erol'da programı yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kocasını arayan Durkadın Kaçar ve eşi İbrahim Kaçar canlı yayında karşı karşıya geldi.

Esra Erol’da şoke eden olay! Karısının korkusundan dağa kaçmış - Resim : 1

Esra Erol'da programının ilk konuğu olarak milyonların önüne çıkan Durkadın Kaçar, eşi İbrahim'in Yeliz'e kaçtığını, beş yıldır büyük acılar çektiğini ve geçimini tek başına sağladığını anlattı.

Esra Erol’da şoke eden olay! Karısının korkusundan dağa kaçmış - Resim : 2

Bu sırada göz yaşları da döken acılı kadın, yüzde 78 engelli oğlu için de Esra Erol'dan yardım istedi. Evine de haciz geldiğini söyledi.

Eşi Durkadın'ın kendisini aradığı İbrahim Kaçar, Yeliz Bozak'a kaçtı. Yeliz Bozak'ın Durkadın Hanım'a "Sana kocalık yaptırmadıysam daha da yaptırmayacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca İbrahim eşine Yeliz'i kuma olarak getirme teklifinde bulundu.

CANLI YAYINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Karı-koca canlı yayında karşı karşıya geldi. Durkadın Kaçar eşine bağırarak eşini kabul etmediğini, konuşmaları gördüğünü dile getirdi.

İbrahim eşinin kafasında kuruntuları olduğunu iddia edip evi terk etmesinin sebebinin eşinin oğlu ile gelip kendi çalıştığı yerde kendisini tehdit ettiğini, bu sebeple arabalarda, dağlarda yattığını belirtti.

İbrahim eşini asla arayıp da Yeliz ile ilişkisi olduğunu falan söylemediğini, eşini aldatmadığını iddia etti.

Durkadın eşinin kendisini delirttiğini ifade etti. İbrahim ise eşinin psikoloğa gönderilmesini isteyip iddiaları kabul etmediğini vurguladı.

Esra Erol’da şoke eden olay! Karısının korkusundan dağa kaçmış - Resim : 3

Durkadın eşinin kendisi yerine dostunu psikoloğa gönderdiğini dile getirdi.

İbrahim son 5 yılda eşinin bu hale geldiğini, değiştiğini, eşinin kendisini engelli çocuğu ile ve büyük oğlu ile kendisine dayak attığını, darp uygulandığını, mahkemelik olduklarını belirtti.

Esra Erol’da şoke eden olay! Karısının korkusundan dağa kaçmış - Resim : 4

İbrahim, Manavgat'tan aldığı darp raporu olduğunu, sebebin de eşinin "Sen karıya kıza gidiyorsun" demesi olduğunu iddia etti.

İbrahim Kaçar sözlerine şöyle devam etti: "Karım son 5 yılda çok değişti. Oğlumla beraber beni feci şekilde darp ettiler. Gözümü hastanede açtım."

Durkadın Kaçar ise eşinin telefon kayıtlarının bulunmasını istedi. Kaçar, "Eğer kayıtlar çıkmazsa herkesin önünde İbrahim'den ve o kadından özür dileyeceğim. Ben bu adamla dostunun buraya gelmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Karı-koca bir türlü anlaşamadı. Haklarını mahkemede arayacaklar...

Kaynak: Haber Global TV

Esra Erol Esra Erol'da ATV atv programları