Esra Erol'da hayrete düşüren olay! 'Termosumu açınca aşık oldum, 27 yıllık eşimi terk ettim'

Esra Erol'da hayrete düşüren olay! 'Termosumu açınca aşık oldum, 27 yıllık eşimi terk ettim'

60 yaşındaki Ayten Korkmaz, uğruna 27 yıllık eşini terk ettiği 39 yaşındaki aşkı Mustafa'yı bulmak için Esra Erol'a katıldı. Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Ayten Korkmaz, "Termosumu açsın diye Mustafa'dan yardım istedim, sonra aşık oldum" dedi.

Ünlü sunucu Esra Erol’un dün yayınlanan programına 60 yaşındaki Ayten Korkmaz damga vurdu. Ayten Korkmaz, 27 yıllık eşini Mustafa Korkmaz için terk ettiğini söyledi. 4 senedir birlikte olduğu Mustafa Korkmaz'ın evden gittiğini ifade eden Ayten Korkmaz, geri dönmesi için Mustafa Korkmaz'a çağrıda bulundu.

Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Ayten Korkmaz, eşi Mustafa Korkmaz için öldüğünü, eşinin her şeyi olduğunu, geri dönmesini istedi. 4 sene boyunca beraber evli olduklarından bahseden Ayten Korkmaz, 3 sene sonra bir kadına gidiyorum dediğini, sonra cezaevine girdiğini anlattı.

Esra Erol'da hayrete düşüren olay! 'Termosumu açınca aşık oldum, 27 yıllık eşimi terk ettim' - Resim : 1

Mustafa Korkmaz’ın kendisine Leyla, kendisinin de Mecnun dediğini sözlerine ekledi.

Ayten Korkmaz, "Termosumu açsın diye Mustafa'dan yardım istedim, sonra aşık oldum" dedi.

Esra Erol'da hayrete düşüren olay! 'Termosumu açınca aşık oldum, 27 yıllık eşimi terk ettim' - Resim : 2

GENÇ AŞKININ YAŞINI GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Evden kaçan eşini bulmak için yayına çıkan Ayten teyze, kayıp Mustafa'nın 50-60 yaşlarında olduğunu ve kendisinden haber alamadığını söyledi. Ancak konu hakkında araştırma yapan Esra Erol ekibi, Mustafa Korkmaz'ın 39 yaşında olduğunu öğrendi.

Kaynak: Haber Global TV

Esra Erol Esra Erol'da magazin haberleri canlı yayın