Esra Erol canlı yayını durdurdu! 'Cinci' kadın avukata saldırdı

Esra Erol canlı yayını durdurdu! 'Cinci' kadın avukata saldırdı

Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programına Ayfer Duran isimli kadın damga vurdu. Yeni Palu ailesi denen Ayfer Duran olayında şoke eden anlar yaşandı.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programı dün hareketli anlara sahne oldu. Programda, Palu ailesini hatırlatan bir üç harfliler olayı patlak verdi. Ayfer Duran isimli kadın rüyalar gördüğünü ve cinlerle görüştüğünü söyleyerek önce kendi annesi ve kardeşleri ile bağını kesti. Ardından da 'nikahımız düştü' diyerek eşi Şaban Beye cephe aldı.

Oğlu Muhammed ile kızı Semanur'u ve 11 yaşındaki kızını kendi tarafına çeken Ayfen Hanım, komşu çocukları Özer'i bu gruba dahil etti. Cinlere inanıp 4 kişiyle İstanbul'a kaçan Ayfer Hanım, yayında gerilim çıkardı. 

Esra Erol canlı yayını durdurdu! 'Cinci' kadın avukata saldırdı - Resim : 1

CANLI YAYINI KESTİ

Canlı yayının karıştığı dakikalar ise Özer'in iki gözü iki çeşme ağlayan annesi konuşunca yaşandı. Oğlu geri dönsün diye Ayfer Hanımdan bile özür dileyen Çiğdem Hanım, Semanur'un 'oynuyorsun' suçlamalarına maruz kaldı. Çiğdem Hanım, Ayfer Hanım'ı işaret ederek, "Bana sürekli parmak sallıyor. Beni tehdit ediyor. Sürekli bir şeyler mırıldanıyor. Ben korkuyorum" dedi. Semanur bunun üzerine ona hakaret etmeye başladı. Söylenen sözler Tahsin beyi çileden çıkarttı. Bir anda stüdyoda ortalık karıştı. Tahsin Bey ayağa fırlayınca Esra Erol canlı yayını kestirdi.

AVUKATA SALDIRDI

Ayfer Hanım ise canlı yayında avukat Hülya Kuran'a gerilim yaşadı. Ayfer Hanım, Avukat Kuran'ın eşi Şaban Bey'in bir sözünü alkışlamasına öyle sinirlenmişti ki, yayının bir anında öfke patlaması yaşadı. Ayfer Hanım, Avukat Hülya Kuran'ı hedef alan sözler sarf edince ünlü avukat da çileden çıktı. Hülya Kuran "Bana din üzerinden saldıramazsın" diyerek yanıt verdi. Esra Erol kavga üzerine sesleri aldı ve avukatı ile Ayfer Hanımın arasına girdi.

Esra Erol canlı yayın