Esra Elönü'nün babası Umre dönüşü aniden vefat etti! Ekipler mahallede tedbir aldı

Umre ziyaretinden dönen gazeteci Esra Elönü'nün babası vefat etti. Ekipler koronavirüs endişesi nedeniyle mahallede tedbirler aldı. Elönü, attığı tweette " Yapılan testlerin sonucu Negatiftir. Ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum" dedi.

 Umre ziyaretinden dönen Gazeteci-Yazar Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü (63) hayatını kaybetti. 

Şaban Elönü, umre ziyareti için gittiği Suudi Arabistan'dan dönüşünün ardından Gaziosmanpaşa ilçesi Yıldıztabya Mahallesindeki evinde henüz bilinmeyen nedenle yaşamını yitirdi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Elönü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. 

Esra Elönü'nün babası Umre dönüşü aniden vefat etti! Ekipler mahallede tedbir aldı - Resim : 1

Elönü'nün cenazesi, Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Bu arada Şaban Elönü'nün vefat ettiği evin bahçe giriş kapısı belediye ekiplerince dezenfekte edildi. 

"TEST SONUCU NEGATİF"

 Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ilk incelemelerin sonrasında açıklama Esra Elönü'den geldi. 

Ölüm nedeniyle ilgili Umre dönüşü olması nedeniyle koronavirüs şüphesi olan Şaban Elönü için kızı Esra Elönü çok sayıda telefon aldığını belirterek bir açıklama yaptı ve test sonucunun negatif olduğunu belirtti. Elönü "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babamı Umreden döndüğü gece kaybettik . Rabbimin inşirahı için da ediyorum . Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan Koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum. Yapılan testlerin sonucu Negatiftir. Ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum" dedi. 

Esra Elönü'nün babası Umre dönüşü aniden vefat etti! Ekipler mahallede tedbir aldı - Resim : 2

AA-DHA

Esra Elönü Umre