Eskişehir'de kadın cinayeti: Tartıştığı Rus eşini defalarca bıçaklayarak katletti

eskişehir Kadın cinayetleri kadın cinayeti Asayiş Kadına yönelik şiddet
Eskişehir'de kadın cinayeti: Tartıştığı Rus eşini defalarca bıçaklayarak katletti

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde akşam saatlerinde Atila Sarıhan, tartışma yaşadığı Rus uyruklu eşini defalarca bıçaklayarak katletti. Evinde elinde bıçakla yakalanan Sarıhan, ekiplerce gözaltına alındı.

Eskişehir'de bir kişi, tartıştığı Rus eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. 

Eskişehir'de Rus uyruklu E.S (55), tartıştığı kocası Atila Sarıhan (50) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Evde yakalanan ve elinden bıçakla yaralanan Sarıhan, gözaltına alındı.

Tartıştığı Rus eşini bıçakla öldürdü

Olay, akşam saatlerinde Tepebaşı ilçesine bağlı Uluönder Mahallesi Ümran Sokak'taki bir apartmanın 5’inci katında meydana geldi. Atila Sarıhan ile Rus uyruklu eşi E.S arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Sarıhan, mutfaktan aldığı bıçakla eşi S.’yı defalarca bıçakladı. Komşuların sesleri duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan kontrolde E.S.’nın hayatını kaybettiğin belirlendi.

Tartıştığı Rus eşini bıçakla öldürdü

Olay esnasında elinden yaralanan Atila Sarıhan ise gözaltına alındı.

Ambulansla götürüldüğü Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen Sarıhan, daha sonra ifadesi için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Elena S.nın cansız bedeni ise savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

 

Kaynak: DHA

kadın cinayeti Eskişehir Gündem haberleri kadın cinayetleri kadına yönelik şiddet