Eskişehir'de duyarlı vatandaşlar boş araziye atılan Türk bayraklarını topladı

eskişehir Gündem haberleri

Eskişehir'de bir firmaya ait olan flamalarla birlikte boş araziye atılan Türk bayrakları, duyarlı vatandaşları isyan ettirdi. Bayrakları yerden toplayan iki kişi, çöp gibi atılmalarına tepki gösterdi.

Eskişehir’de Tepebaşı’na bağlı Ambarlar Sokak yakınlarında bulunan boş bir araziye atılan Türk bayraklarına duyarlı vatandaşlar tepki gösterdi. Türk bayraklarını yerden toplayan vatandaşlar, aynı zamanda bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

Bir firmaya ait flamalarla iç içe şekilde çöp olarak araziye atılan bayraklar, yoldan geçerken gören 2 kişi tarafından teker teker toplandı. Bir poşet dolusu Türk bayrağı topladıkları esnada cep telefonuyla video çeken duyarlı vatandaşlar, firmaya ve bayrakları atan kişilere öfke püskürdü.

“UĞRUNA CAN VERİLEN BAYRAĞIMIZIN HALİ”

Bir firmaya ait flamalarla birlikte çöp gibi görülerek boş araziye atılan Türk Bayraklarını toplayan kadının ettiği sitem görüntülere da yansıdı. Bayrakları çöp gibi atan kişilere yönelik serzenişte bulunan kadın, “Uğruna can verilen bayrağımızın hali. Bunları atanın imanında bayağı zayıflık var. Hatta tamamen yok” dedi.

 

Kaynak: İHA

Eskişehir eskişehir haberleri son dakika Eskişehir haberleri Eskişehir Tepebaşı