Eski eşinin saldırısına uğrayan kadın öldü! Genç kadın canını kurtarmak için iş yerine sığınmıştı

İHA
Nevşehir Gündem haberleri
Eski eşinin saldırısına uğrayan kadın öldü! Genç kadın canını kurtarmak için iş yerine sığınmıştı

Nevşehir'de 26 yaşındaki bir kadın eski eşi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Canını kurtarmak için bir iş yerine sığınan kadın sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay, akşam saatlerinde Güzel Yurt Mahallesi 215. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Emre Y. boşandığı eşini aracıyla takip etti. Sokakta arkasından gelen Emre Y. eski eşi 26 yaşındaki Servetnur Ş.'yi silahla ateş ederek ağır yaraladı. 

İNCELEME BAŞLATILDI

Canını kurtarmak için olay yerinden kaçan kadın, aynı sokaktaki bir binanın giriş katında bulunan bir işyerine sığınarak yardım istedi. İş yerinde bulunanlar tarafından yapılan ihbar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Servetnur Ş'yi hastaneye kaldırırken polis olay yerinde inceleme başlattı. Servetnur Ş. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.