Boşanma davasında Necati Şaşmaz'ın zikir görüntüleri sunuldu: Necati Şaşmaz kendisini mehdi görüyor, oğlum veliahtı

Boşanma davasında Necati Şaşmaz'ın zikir görüntüleri sunuldu: Necati Şaşmaz kendisini mehdi görüyor, oğlum veliahtı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gördüğünü iddia ettiği Necati Şaşmaz'ın bir zikir videosunu sundu.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı, boşanma davasında, Şaşmaz'ın bir zikir videosunu sundu. 8 yaşındaki oğlunun videodaki tarikatın veliahtı olarak görüldüğünü iddia eden Kaşıkçı, "Ben insanlık dışı birçok uygulamasını gördüğüm bu tarikata oğullarımın bulaşmasını asla istemiyorum" dedi.

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz'ın haberine göre, mahkeme, Şaşmaz ile Kaşıkçı'nın boşanmasına karar verirken, annenin 8 yaşındaki A.N.'nin tarikat merkezine götürülmemesi yönündeki talebini reddetti.

Saymaz haberinde, "Eski eşi Kaşıkçı'nın iddiasına göre Necati Şaşmaz, kendisini mehdi görüyor. Sekiz yaşında olan oğulları A.N. tarikatın gelecekteki lideri kabul ediliyor. Yaşlı müritler A.N.'ye 'Ağabey' diye sesleniyor, çocuğun elini öpüyor" ifadelerini kullandı. 

Bu zikirlerden birinin de görüntüsünün dava dosyasına sunulduğuna dikkati çeken Saymaz, söz konusu videoda, aralarında eski eşi Necati Şaşmaz'ın da olduğu müritlerin halka halinde zikir çektiği ve halkanın ortasında A.N.'nin, dedesiyle birlikte olduğunu aktardı.

Boşanma davasında Necati Şaşmaz'ın zikir görüntüleri sunuldu: Necati Şaşmaz kendisini mehdi görüyor, oğlum veliahtı - Resim : 1

Necati Şaşmaz nagehan kaşıkçı necati şaşmaz mehdi necati şaşmaz haberleri necati şaşmaz boşanma davası necati şaşmaz zikir görüntüleri ismail saymaz necati şaşmaz haberi