Esenyurt’ta korkunç kaza: 2 yaşındaki çocuk pencereden düşerek hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt Gündem haberleri
Esenyurt’ta korkunç kaza: 2 yaşındaki çocuk pencereden düşerek hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt’ta, sağlık ocağına giderken annesi tarafından evde tek bırakılan 2 yaşındaki çocuk, pencereden düşerek yaşamını yitirdi. Acı haberi alan anne sinir krizi geçirdi.

Korkunç olay, İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. Camdan düşen 2 yaşındaki çocuk, acı bir şekilde can verdi.

Olay, sabah saatlerinde Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, annesi 2 yaşındaki İ.Y.'yi evde tek bırakarak sağlık ocağına gitti. Tek kalan çocuk evin penceresine çıkarak aşağıya doğru sarkmaya başladı.

Dengesini kaybeden çocuk, pencereden düşerek ağır yaralandı. Ağlama sesi duyan esnafların ihbarı üzerin olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk deldi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından minik çocuk, hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan küçük kız, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alarak hastaneye koşan anne ise sinir krizi geçirdi.

"ÇOCUK CAMA ÇIKIP OYNAMIŞ, 3. KATTAN DÜŞMÜŞ"

Yaşanan olayı anlatan Özgür Boğa, “Saat 10.00 gibiydi, ben arabamla buradan geçiyordum. Bir baktım burası çok kalabalıktı. Çocuğu yerde gördük. Bir tane araç yanaştı onunla birlikte hastaneye götürdük. Annesi herhalde sağlık ocağına gitmiş, babası da çalışıyor, kimse yok evde. Çocuk da cama çıkıp oynamış herhalde 3. Kattan düşmüş. Onu bulduğumuzda baygındı zaten” diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

İstanbul esenyurt yüksekten düşme