19 yaşındaki Asiye Atalay son yolculuğuna uğurlandı! Acılı annenin feryadı yürekleri dağladı!

İstanbul Gündem haberleri

Esenler’de saplantılı eski sevgilisi tarafından öldürülen 19 yaşındaki Asiye Atalay son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze töreninde konuşan acılı anne Rahşan Atalay, “bir kere karşıma çıkarsınlar yüzüne tüküreyim başka bir şey istemiyorum” dedi.

Saplantılı eski sevgili tarafından öldürülen 19 yaşındaki Asiye Atalay için Esenler'de bulunan Cabir Bir Abdullah Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

ANNENİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Törende ailesi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze töreninde konuşan acılı anne Rahşan Atalay, “Bırakmadı, çok konuştum. Yalvardım. Tehdit ettim. 2 yıl yattı. Şimdi çıktı. Kızım başkasıyla evlenecek diye böyle yaptı. Kızım başkasıyla evlenecekti, çocukla tanıştırmıştı beni. Bir kere önüme çıkarsınlar yüzüne tüküreyim, başka bir şey istemiyorum. Allah kimseye göstermesin. Arkadaşlarıyla yemeğe gitmişti. En son konuştuğumuzda geliyoruz demişti. Pandemiden dolayı çıkmış, kızımın doğum gününe çıktığını öğrendim” diye konuştu.

“ORTAOKULDAN BERİ KIZIMA TAKINTILIYDI"

Asiye Nur Atalay'ın annesi Rahşan Atalay, “Onu Allah'a havale ediyorum. Kızım benim melek oldu. Asiyemin yaşadığını kimse yaşamasın. Yakalanması sadece biraz içimi rahatlattı. Ama benim kızım gitti ne fayda. Hiçbir şey fayda etmiyor. Kızımla en son dün konuştuk. Bana tost yapmıştı, beraber yedik. Sonra bayramlaşmaya gitti. Arkadaşıyla yemeğe gitti geri geleceğini söyledi. Kızımı almaya gittim, başka arkadaşına gitmişler" dedi.

Atalay, "Ben eve gelene kadar olay olmuş. 5 senedir kızıma takıntısı vardı. Ortaokuldan beri kızımın peşindeydi. Çocukla konuştum, yalvardım, şikayet ettim. 2 sene yattı sonra psikolojisi bozuk diye dışarı çıktı. Kızım başkasıyla evlenecek diye böyle yaptı. Evleneceği çocukla konuşuyordu, beni tanıştırdı. Kızım başkasıyla evlenecekti. Onu Allah'a havale ediyorum. Bir kere önüme çıkarsınlar sadece yüzüne tükürmek istiyorum. Kızım Topkapı Matbaacılar Sitesi'nde çalışıyordu. Grafikerlik yapıyordu. Arkadaşındayken beni aramıştı ama telefon çok az çekiyordu, ne dediğini duyamadım. Suçu olmasına rağmen dışarıda, kızımın doğum gününde dışarı çıktı" diye konuştu.

"HEPİMİZİN EVLADI VAR. YETER"

Aile yakını Neriman Ekşioğlu, “Artık herkes eşini, 'Seni Bergen gibi yaparım' diye tehdit ediyor. Bunları alın içeride tıkın yaşatmayın. İşkence yapın, hepimizin evladı var. Yeter" şeklinde konuştu.

Atalay'ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Sultangazi Habibler Yeşil Yayla Mezarlığı'na götürüldü.

KATİLİN BAHANESİ "KISKANÇLIK" OLDU

Bu arada, şüpheli Ümit K'nin emniyetteki ifadesinde, genç kadını kıskandığını ve bir anda kendini kaybederek öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Aldatıldığını düşündüğünü belirten şüphelinin, karşılaştıkları esnada Atalay'a bu durumu sorduğunu ancak genç kadının kabul etmediğini bildirdi.

Tartışma sonucu kendisini kaybettiğini savunan Ümit K, ateş ettikten sonra kaçtığını aktardı.

 

Kaynak: İHA

asiye atalay asiye atalay nasıl öldü