Erzurum'da kan donduran olay: Kavga ettiği küçük çocuğu bıçakladı

Erzurum Gündem haberleri Asayiş Silahlı saldırı haberleri
Erzurum'da kan donduran olay: Kavga ettiği küçük çocuğu bıçakladı

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde saldırgan kavga ettiği çocuğu bıçakla yaraladı. 16 yaşındaki erkek çocuğunu bıçakla yaralayan saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bir saldırgan, kavgaya tutuştuğu 16 yaşındaki erkek çocuğunu bıçakla yaraladı. Saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, kavga ettiği çocuğu bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Cumhuriyet Caddesi'nde çıkan kavgada Y.E.Y'yi (16) bıçaklayarak kaçan M.B.D'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, çalışma sonucunda M.B.D'yi olayda kullandığı suç aletiyle yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

 

 

OKUL ARKADAŞINI BIÇAKLA ÖLDÜRMÜŞTÜ... 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK, TUTUKLANARAK CEZAEVINE GÖNDERİLDİ


Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 12 yaşındaki okul arkadaşını bıçakla öldüren 13 yaşındaki çocuk, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri'de okul arkadaşını öldüren 13 yaşındaki çocuk çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kayseri'de okul arkadaşını öldüren 13 yaşındaki çocuk çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İnşaatın çatısına çıkan T.Ş. burada, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yanındaki bıçak ile S.D.'ye saldırdı. S.D., vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri yaptığı müdahalede talihsiz çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. S.D.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayın ardından eve giden ve durumu ailesine anlatan katil zanlısı T.Ş. de polis ekiplerince gözaltına alındı.

T.Ş. ve olay anında yanında bulunan Ş.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ş.K. serbest bırakılırken, T.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Kaynak: AA