Erzurum'da dehşete düşüren görüntü! Kadının boğazını sıkıp yumrukladı

Erzurum'da bir kadının sokak ortasında şiddet gördüğü görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis, kadına 'öldürürüm seni' diyerek şiddet uygulayan ve dini nikahlı eşi olduğu belirlenen kişiyi gözaltına aldı.

Türkiye, Pınar Gültekin cinayetini konuşurken bir kadına şiddet görüntüsü de Erzurum'dan geldi. Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde bir kişi dini nikahlı eşini yüzüne vurarak darp etti.

"ÖLDÜRÜRÜM SENİ"

Kadına "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra boğazını sıkan şüpheli, kadının karın bölgesine yumruk atarak darp etmeye devam ediyor.

'POLİSİ ARIYORUZ' SÖZÜNE 'ARA, SANA NE?' YANITI

Cep telefonu ile o anları görüntüleyen bir kadının “Polisi arıyoruz, sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?" laflarını umursamayan saldırgan “Ara sana ne” diye cevap verdikten sonra kadını yerden kaldırıyor.

GÖZALTINA ALINDI

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılan kişinin Volkan P. olduğu belirlendi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, polis, şüpheliyi kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Volkan P. ile darp ettiği dini nikahlı eşi Kübra T., Yenişehir Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadeleri alınan ikiliden Kübra T., şikayetçi olmadığını söyledi. Volkan P., polis merkezindeki ifadesinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Volkan P., gazetecilerin 'Pişman mısınız?' sorusuna cevap vermedi.

 

Erzurum'da dehşete düşüren görüntü! Kadının boğazını sıkıp yumrukladı - Resim : 2

DHA 

Erzurum kadına şiddet