Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, belli oldu mu? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar

Çanakkale Boğazı Çanakkale

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çanakkale Köprüsü'nden geçişlerin ilk 1 hafta ücretsiz olacağını, ardından otomobiller için 200 TL olacağını duyurdu.

1915 Çanakkale Köprüsü, 18 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılandı. Asya ve Avrupa kıtaları arasındaki 1 saatlik mesafeyi Çanakkale Boğazı üzerinden 6 dakikaya düşürmeyi hedefleyen Çanakkale Köprüsü'nün 5 yılda tamamlandığı biliniyor. Açılış için hazırlıklar bir yandan sürerken vatandaşlar ve köprüyü kullanmak için hazırlananlar Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, kaç TL olacak sorusunu araştırmaya başlamış durumda. İşte Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ile ilgili merak edilenler...

çanakkale köprüsü geçiş ücreti

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

18 Mart Çanakkale Köprüsü açılışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale Köprüsü geçiş ücretini paylaştı. Açıklamalara göre Çanakkale Köprüsü'nden ilk bir hafta geçiş ücretsiz olacak bir hafta sonrasında ise 200 TL olacak.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK?

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak. Erdoğan konuşmasında Çanakkale Köprüsü geçiş ücretini de açıklayacak. Önceki günlerde Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 15 euro olacağı yönünde iddialar bulunmuştu. Bugün köprü geçiş ücreti netlik kazanacak.

Kaynak: Haber Global TV

1915 Çanakkale Köprüsü Adil Karaismailoğlu Çanakkale Boğazı Recep Tayyip Erdoğan