Erdoğan Biden görüşmesinde masada dikkat çeken kitap detayı

Erdoğan Biden görüşmesinde masada dikkat çeken kitap detayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile NATO Zirvesi sonrası bir araya geldi. Görüşme esnasında masada yer alan "Turkey's Fight Against Terrorism" (Türkiye'nin terörizme karşı mücadelesi) isimli kitap dikkat çekti. Daha önce Trump'a sunulan kitap Biden'a da sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşmesi sona erdi. Erdoğan ve Biden'ın, NATO Zirvesi kapsamında NATO Karargahı'ndaki baş başa görüşmesi, 45 dakika sürdü. Baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.

ABD'YE MESAJ NİTELİĞİNDE HAMLE

Fotoğraflarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında masaya koyduğu kitap dikkatlerden kaçmadı. Masadaki kitabın, İletişim Başkanlığı tarafından 2019 yılında yayına alınan "Turkey's Fight Against Terrorism" (Türkiye'nin terörizme karşı mücadelesi) isimli kitap olduğu görüldü.

TERÖR SALDIRILARINA KARŞI MÜCADELE ANLATILIYOR

90 sayfalık kitapta, Türkiye'nin PKK, YPG, DAEŞ gibi terör örgütlerine yönelik, uğradığı saldırılara karşı ülke içinde ve dışında düzenlenen operasyonlar anlatılıyor.

TRUMP'A DA SUNULMUŞTU

"Türkiye'nin Terörle Mücadelesi" kitabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019'da ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette Donald Trump ve heyetine de sunulmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

ABD Başkanı Biden cumhurbaşkanı erdoğan