En acı görev: Kocaeli'de 3 evlat, saplantılı bir erkeğin vahşetine kurban verdikleri annelerinin tabutunu sırtlandı

Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri Kocaeli
En acı görev: Kocaeli'de 3 evlat, saplantılı bir erkeğin vahşetine kurban verdikleri annelerinin tabutunu sırtlandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde cadde ortasında, kendisini saplantı haline getiren erkek tarafından 4 el ateş edilerek katledilen 45 yaşındaki kadın, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Annelerine son görevini yapan 3 evlat, hayatlarının en zor gününü yaşadı.

Bir kadın daha erkek eliyle hayattan koparıldı.

Kan donduran vahşet, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 11.30 sıralarında Güzeller Mahallesi Bağdat Caddesi'nde meydana geldi.

3 çocuk annesi ve 2 torun sahibi Dürdane K. (45) isimli kadın, cadde üzerinde karşılaştığı saplantılı sapığı E.Ö. adlı erkek tarafından tabanca ile vuruldu. 4 el ateş edilen Dürdane K. kanlar içinde kaldı. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçtığı ara sokakta yakalanan şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ağır yaralanan kadın, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

En acı görev: Kocaeli'de 3 evlat, saplantılı bir erkeğin vahşetine kurban verdikleri annelerinin tabutunu sırtlandı - Resim : 1

Ailesi tarafından teslim alınan Dürdane K., bugün Yunus Emre Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Dürdane K.'nin cenazesine 3 oğlu, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dürdane K.'nin 3 oğlu en ön safta cenaze namazına katılırken annelerinin tabutunu ise omuzlarında taşıdı.

 

Kaynak: İHA

Kocaeli Gebze kadın cinayeti