Elon Musk'a anne desteği...

Elon Musk'a anne desteği...

Elon Musk, Tesla'nın gelecekten gelmiş gibi görünen yeni aracı Tesla Cybertruck'ı tanıtırken, özel kırılmaz camları kırılmıştı. Musk'ın annesi Maye Musk paylaştığı fotoğrafla eleştirilere gönderme yaptı

Tesla'nın pick-up modeli Cybertruck'ın lansmanında yaşanan kırık cam skandalının ardından Elon Musk'a eleştiriler ve alaycı yorumlar gelmeye başlamıştı.  Ancak "kırılmaz" denilen camın kırılmasının müşterileri pek etkilemediği görülmüştü. Oldukça ciddi bir satış rakamına ulaştığı belirtilen Tesla Cybertruck ise tanıtım kapmanyalarında şimdi de pick-up pazarına meydan okumaya başladı.

ANNEDEN DESTEK

Diyetetik ve beslenme alanında olan iki yüksek lisans derecesinden sonra yıllar boyunca beslenme uzmanı olarak çalışmış, aynı zamanda yıllardır modellik yapan, en az oğlu kadar adından söz ettiren Maye Musk, oğlunun markasının yeni aracına yapılan eleştirilere Twitter'dan yaptığı paylaşımla gönderme yaptı.

Maye Musk, "Bir de insanlar senin arabalar hakkında bir şey bilmediğini söylüyorlar" diyerek, oğlunun bir arabanın camını tamir ederken görüldüğü 1995 yılına ait bir fotoğrafını paylaştı. 

Elon Musk o dönem 24 yaşındaydı ve sadece 9 yıl sonra Tesla'nın kurucu ortağıydı. 

Elon Musk'a anne desteği... - Resim : 1

Annesinin paylaştığı fotoğrafa Elon Musk ise, "Tamir ücretini ödeyemedim, bu yüzden arabanın hemen hemen her şeyini hurdalıktaki parçalarla düzelttim. İronik olan, burada arabanın kırık camını değiştiriyorum. Döngü tamamlandı" diyerek güldü.

39 bin 900 dolar değerindeki Cybertruck Tesla üretimi özel kırılmaz camlar ile gelecek ancak, sorun şu ki camlar tanıtım sırasında kırıldı. Hem de iki defa.

Tesla Cybertruck Maye Musk Elon Musk twitter