Eline ne geçirdiyse balkondan atıp, bir yandan şiir okudu

Antalya Kepez

Antalya'nın Kepez ilçesinde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 61 yaşındaki Ünal O. yaşadığı apartmanın yedinci katından eline ne geçirdiyse atmaya başladı. Sokak adeta çöplüğe dönerken, Ünal O. zaman zaman da şiir okudu

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ünal O. (61), oturduğu apartmanın 7'nci katındaki dairesinin penceresi ve balkonundan eşyaları bahçeye attı. Halı, damacana, çaydanlık, masa, vantilatör ve televizyon gibi birçok eşya atan Ünal O., zaman zaman şiir okudu. Komşuları, yalnız yaşayan Ünal O.'dan şikayetçi oldu.

Eline ne geçirdiyse balkondan atıp, bir yandan şiir okudu - Resim : 1

Olay, sabah saatlerinde Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi 6450 Sokak'taki 8 katlı Defne Apartmanı'nda meydana geldi. 7'nci kattaki dairede yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ünal O., henüz bilinmeyen nedenle pencereden ve balkondan eşyalarını atmaya başladı. Evde bulunan masa, halı, damacana, vantilatör, tost makinesi, televizyon gibi çok sayıda eşyayı balkondan bahçeye atan Ünal O. için komşuları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Eline ne geçirdiyse balkondan atıp, bir yandan şiir okudu - Resim : 2

Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi aldı, Ünal O.'dan eylemini sonlandırmasını istedi. Ancak Ünal O. önce şiir okudu, daha sonra cinsel organını gösterip içeriye girdi.

Eline ne geçirdiyse balkondan atıp, bir yandan şiir okudu - Resim : 3

Çabalara rağmen aşağıya inmeyen Ünal O., içeriye girip uzun süre çıkmayınca polis olay yerinden ayrıldı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan komşuları, aynı eylemi sürekli tekrarladığını belirterek, Ünal O.'dan şikayetçi oldu.

Kaynak: DHA

Antalya kepez Antalya haberleri