Elazığ depremini bilen Prof. Naci Görür Twitter'dan paylaştı: Sarı faya dikkat

Elazığ depremini bilen Prof. Naci Görür Twitter'dan paylaştı: Sarı faya dikkat

Elazığ'daki 6.8'lik depremi bilen Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medyadan Marmaris'teki depreme ilişkin bir fotoğraf paylaşıp "Sarı faya dikkat" notu düştü.

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Bu depremin ardından Elazığ Sivrice'deki depremi bilen Prof. Dr. Naci Görür, Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar eğer şimdi Marmaris'te olan deprem Marmaris açıklarında ve denizde olduysa buradaki Girit-Kıbrıs dalma batma sistemi ile ilgili olmalıdır. Resimde sarı faya dikkat." ifadelerini kullandı.

Elazığ depremini bilen Prof. Naci Görür Twitter'dan paylaştı: Sarı faya dikkat - Resim : 1

Prof. Dr. Şükrü Ersoy da Marmaris'teki deprem ilişkin bir paylaşımda bulundu. Ersoy, "Marmaris açıklarında Güney Ege Hendeğinde dalma-batmaya bağlı M5.5 büyüklüğünde deprem" ifadelerini kullandı.

Elazığ depremini bilen Prof. Naci Görür Twitter'dan paylaştı: Sarı faya dikkat - Resim : 2

UZMANLARIN AÇIKLAMASINDAN SONRA YİNE DEPREM OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de Yunanistan Dodecanese'nin 77,59 kilometre, Marmaris ilçesinin ise 152,97 kilometre açıklarında saat 00.45'te 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yaklaşık 53 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Türkiye beşik gibi! Marmaris açıklarında deprem

Elazığ Marmaris deprem Naci Görür