Ekrem İmamoğlu'ndan Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt

Ekrem İmamoğlu'ndan Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Beni ne kadar seviyormuş Bahçeli" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek "Boş zamanlarda belediye binasına uğrayan bu şahsın gezmediği yer kalmamıştır. Gözümüzden kaçtığı sanılmasın sipariş bir senaryo devrededir. Görev sahası İstanbul'la sınırlı olan bu belediye başkanının il il, ilçe ilçe gezmesinin amacı nedir, varmak istediği yer neresidir? Birbirine güvenmeyen bir ittifaka bu millet hiç güvenir mi?" açıklamasını yapmıştı.

NKolay İstanbul Maratonu’nun basın toplantısında konuşan İmamoğlu'ndan Bahçelinin açıklamalarına yanıt geldi: Cumhuriyet'te yer alan bilgiye göre, İmamoğlu, “Söylediklerinden şimdi haberim oldu. Beni ne kadar seviyormuş Bahçeli. Sürekli benim yaptıklarımı takip ediyor demek ki" dedi.  

“HER GEZİMDEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN HABERİ VAR”

Elazığ ve Diyarbakır'a yaptığı gezilerin CHP Genel Merkezi'nin tepkisini çektiği ve halkla buluşma etkinliğinin iptal edildiği yönündeki yorumlarla ilgili İmamoğlu, şu açıklamayı yapmıştı. “İl gezilerim ilk defa olmuyor. Hatta Ekrem İmamoğlu olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da daha önceki belediye başkanlığım döneminde de belki de hayatımın en az il gezisi yaptığım dönemi yaşıyorum. Ne yapalım yani? İstanbul’un sınırlarının dışına adım mı atmayalım yani? Ne kadar saçma bir bakış açısı? Benim her gezimden partimin genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun haberi vardır. Çünkü ben kendisini ararım. Gezilerimle ilgili bilgi veririm. Ne için gittiğimi anlatırım. Benim gezimin gündemi bellidir. Elazığ’a niçin gittim? Veya Diyarbakır’a niçin gittim kısmı bellidir. Ve biz bununla sorumluyuz.  Bir miting veya böyle bir süreçle bizim hiç alakamız ve bilgimiz dahi yoktu. Arkadaşlarım sosyal medyada bu paylaşımı görünce oradaki yönetimi veya bu konuda karar alanları uyardı. Ve ondan sonra da bu kararı alanlar bunu geri çektiler. Genel merkezde uzaktan yakından ilgisi yoktur. Çünkü bizim gezimizin öyle bir niyeti yok zaten.” 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ekrem İmamoğlu Devlet Bahçeli