Ekrem İmamoğlu'nun tatile gittiğini öğrenen Kemal Kılıçdaroğlu nasıl tepki verdi?

Ekrem İmamoğlu'nun tatile gittiğini öğrenen Kemal Kılıçdaroğlu nasıl tepki verdi?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ depreminde enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları sürerken tatile çıkması siyasetin gündemine oturdu. Gazeteci Sevilay Yılman'ın aktardığına göre CHP lideri Kılıçdaroğlu bu haberi duyduğunda şok geçirdi.

24 Ocak'ta Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle beraber tatile gitti. İmamoğlu'nun ailesiyle beraber yaptığı tatil, tartışmalara neden oldu. Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken İmamoğlu'nun Palandöken'de kayağa gitmesi siyaset gündeminin ilk sıralarından düşmüyor.

Ekrem İmamoğlu: Kayak zil takıp oynamak değil

Gazeteci Sevilay Yılman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu haberi duyduğunda nasıl tepki verdiğini bir TV programında açıkladı.

"İMAMOĞLU'NA ULAŞIP 'DOĞRU OLMADI BU' DEDİ"

Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ depreminin ardından Palandöken'e gidip kayak tatili yapmasının CHP Genel Merkezi'ni rahatsız ettiğini belirten Yılman, "Şunu biliyorum. Ekrem Bey'in önce Elazığ'a gitmesi ardından karayolu ile Erzurum'a geçmesi en başta Cumhuriyet Halk Partisi'nde, en başta Genel Merkez'de, en başta sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında büyük infiale neden oldu. Görüştüğün, konuştuğum CHP'li bütün kaynaklarım Kemal Bey'in şok geçirdiğini söylediler. Ayrıca Kemal Bey'in kurmayları aracılığıyla da Ekrem Bey'e ulaşıp 'Doğru olmadı bu. Orada insanlar ölüyor. Hala enkaz altında çalışmalar var. Hal böyleyken Ekrem Bey'in kalkıp dağa tatile gitmesi bir de onu kalkıp sosyal medyadan fotoğraflarla lanse etmesi doğru olmamıştır' mesajını ilettiğinden eminim" diye konuştu.

Veli Ağbaba: Ekrem İmamoğlu'nu Elazığ'dan biz gönderdik

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Elazığ Kemal Kılıçdaroğlu