Edirne'de terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon: 5 gözaltı

FETÖ Edirne Gündem haberleri
Edirne'de terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon: 5 gözaltı

Edirne merkezli 4 ilde gerçekleştirilen terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 5 zanlı gözaltına alınırken, dün yakalanan 2 terör örgütü şüphelisi de tutuklandı.

Edirne merkezli 4 ildeki FETÖ operasyonunda 5 zanlı gözaltına alındı. Dün Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 2 FETÖ zanlısı da tutuklandı. 

Edirne merkezli 4 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Dün yakalanan 2 FETÖ şüphelisi ise tutuklandı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında; aralarında vergi müfettişi ve memurların da bulunduğu 5 FETÖ/PDY şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Edirne merkezli İstanbul, Ankara ve Kocaeli'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda; T.B., B.C., Y.A., E.Ç. ve E.Y. yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YUNANİSTAN'A KAÇMAYA ÇALIŞAN 2 FETÖ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Öte yandan, güvenlik güçleri tarafından dün İpsala'daki 1’inci derece askeri yasak bölgede Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ/PDY şüphelileri Ö.K. ve A.K.'nın jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler Ö.K. ve A.K., savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

 

Kaynak: DHA

Edirne Gündem haberleri FETÖ/PDY asayiş haberleri operasyon