Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltında

düzce Yaşam Haberleri
Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltında

Düzce'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda evlerinde ve üzerlerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirilen 6 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Şüpheliler S.K, Z.A, U.B, G.Y, A.G. ve A.T'nin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 38,3 gram uyuşturucu madde ve 427 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

UYUŞTURUCU OYUNCAK AYININ İÇİNDEN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda tek seferde en yüksek miktarda rekor seviyede uyuşturucu maddesi yakalandı.

Narkotik ve İstihbarat ekipleri, Kastamonu’da uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahısların yakalanması başlattığı çalışmalar neticesinde daha öncesinden tespiti yapılan 4 şahsın üst, araç ve ikametinde arama yaptı.

Yapılan aramalarda, pelüş oyuncak ayı içinde gizlenmiş vaziyette 531,97 gram metamfetamin maddesi, sırt çantası içerisinde ve ikamette 7 adet yabancı menşeili 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 60 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 13,09 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek (Bong) ele geçirildi. Operasyonda saksıya gizlenmiş bir miktar uyuşturucu da bulundu.

Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Kaynak: AA