Düzce'de hafif ticari araç dereye uçtu: 3 yaralı 

düzce Trafik kazası
Düzce'de hafif ticari araç dereye uçtu: 3 yaralı 

Düzce'de sürücüsünün hakimiyeti kaybettiği hafif ticari araç dereye uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı. 

Alınan bilgilere göre, Koçyazı Mahallesi'nde, A.M.Ö. idaresindeki 67 LA 746 plakalı Citröen marka hafif ticari araç, 2397. Sokak üzerinde yağış sebebi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Koçyazı Deresi'ne uçtu. Kazada sürücü A.M.Ö. ile M.T. ve H.S. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından araç içerisinden çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

TANKERDEN SIZAN YAĞ KAZAYA SEBEBİYET VERDİ

Bursa'da, akaryakıt tankerinden sızan yağın yola dökülmesiyle, kayganlaşan yolda 7 araç çarpıştı. Zincirleme kazada can kaybı yaşanmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

Kaza, saat 12.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi 11 Eylül Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde seyir halindeki bir akaryakıt tankerinden yola yağ sızdı. Kayganlaşan yolda duramayan 7 araç birbirine girdi. İhbarla bölgeye polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis, olası başka bir kazaya karşı yolu kısa süreli trafiğe kapattı. Belediye ekipleri yolda temizlik çalışması yaptı. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, 7 araçta hasar meydana geldi. Kazaya karışan araçlar çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Trafiğe kapatılan bulvar, belediye ekiplerinin temizlik çalışmasını tamamlamasının ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı.

'ARACIMIZ KAYIP ÖNDEKİ KAMYONA VURDU'

Kazaya karışan araç sürücü Mehmet Şenaltun, "Arabanın durumunu görüyorsunuz. Bu hayat pahalılığında nasıl yaptıracağız? Olaydan sonra giden sürücü yanlış yapmıştır. Gitmeyecekti, duracaktı ‘Arkadaşlar ben yola yağ döktüm, bekleyin' diyecekti. Kazadır, olur. Biz yolun kaygan olduğunu bilmiyorduk. Frene bastık aracımız kayıp öndeki kamyona vurdu" dedi.

 

 

Kaynak: İHA