Düzce'de bir lisede tarih öğretmeni, kendisini taciz iddiasıyla ilgili uyaran müdür yardımcısını bıçakladı

Gündem haberleri düzce
Düzce'de bir lisede tarih öğretmeni, kendisini taciz iddiasıyla ilgili uyaran müdür yardımcısını bıçakladı

Düzce'de lisede bir tarih öğretmeni, kadın öğretmene taciz içerikli mesajlar attığı iddiasıyla konu hakkında kendisini uyaran müdür başyardımcısını bıçaklayarak yaraladı.

Düzce'deki olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Lisede tarih öğretmeni, iddiaya göre aynı okulda görev yapan bir kadın öğretmene taciz içerikli mesajlar attı. Kadın öğretmen, durumu müdür başyardımcısına bildirdi.

Müdür yardımcısı, tarih öğretmenini konuşmak için odasına çağırdı. Tarih öğretmeni, odaya gelerek müdür başyardımcısıyla görüştüğü sırada, üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak müdür yardımcısının bacağına sapladı. Sesleri duyarak odaya giren diğer öğretmenler, ikiliyi ayırdı. İhbar üzerine okula gelen sağlık ekibi, bacağından bıçaklanan ve darp edilen müdür başyardımcısını ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralı tedavi altına alınırken, polis tarih öğretmenini gözaltına aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi, “Özel görüşme bahanesiyle müdür başyardımcısı odasına giren öğretmen birkaç dakikalık görüşme ve çay içtikten sonra herhangi bir tartışma olmadan müdür yardımcısına saldırarak darp edip bıçakla yaralamıştır. Öğretmenin saldırısı sırasında yükselen seslerle müdür başyardımcısı odasına giren okulun idareci ve öğretmenlerinin zamanında müdahalesi ile daha kötü sonuçların ortaya çıkması önlenmiştir. Bu menfur olaydan dolayı darp edilip yaralanan müdür başyardımcısı ve okulun öğretmen, idareci ve personeline geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Kaynak: DHA

Düzce düzce haberleri