Dursun Özbek'in savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

SERCAN HAMZAOĞLU
Dursun Özbek Galatasaray
Dursun Özbek'in savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada verdiği ifade ortaya çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında dün savcılığa ifade verdi. 

Özbek’in divan kurulu toplantısı çıkışında yapmış olduğu “insanları provoke etmeyin, bunlar FETÖ, PKK taktikleridir, siz de yapıyorsunuz, yapmayın” minvalindeki açıklaması üzerine Fenerbahçe’nin yapmış olduğu şikayette Dursun Özbek’in ifadesi ortaya çıktı. 

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun edindiği bilgiye göre Özbek, “İki kulüp de 100 yılı aşkın tarihe sahiptir. Bu süreç içerisinde iki kulüp arasında atışmalar olmuştur. Ancak futbol ortamında bu atışmalar insanları provoke edebilecek düzeye gelebiliyor, provokasyon da FETÖ ve PKK'nın işidir. Ben ortamı sakinleştirmek için itidal çağrısında bulundum. Yoksa Fenerbahçe Kulübü'ne PKK, FETÖ yakıştırması yapmam akla uygun değildir. Kaldı ki ben açıklamalarımda kendilerinin adını da kullanmadım neden üstlerine alındılar anlayamadım" ifadelerini kullandı.