Döner bıçaklı kıskançlık krizi! Takip etti, önünü kesip böyle saldırdı

İstanbul Gündem haberleri
Döner bıçaklı kıskançlık krizi! Takip etti, önünü kesip böyle saldırdı

İstanbul'da dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep D.'yi, motosikletle takip eden Bayram D., aracın önünü kesti. Bayram D., yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Recep D.'yi sırtından ve boynundan yaraladı.

Akılalmaz olay, dün saat 09.40 sıralarında Başakşehir Hürriyet Bulvarı'nda meydana geldi. Bayram D., sabah evden çıkan dini nikahla birlikte yaşadığı Sultan B.'yi takibe aldı. Sultan B., Recep D. ile buluştu ve otomobiline bindi.

Bayram D., bunun üzerine motosikletle otomobili takip etmeye başladı. Bayram D. motosikletiyle, Hürriyet Bulvarı'nda Recep D.'nin kullandığı otomobilin önünü kesti. Bayram D. yanında getirdiği döner bıçağıyla arabaya saldırmaya başladı. Bayram D.'yi gören Sultan B., çevredekilerin yardımıyla arabadan inerek kaçtı.

Bayram D., Recep D.'nin kaçmasına izin vermedi ve ona da döner bıçağıyla saldırdı. Sırtından ve boynundan yaralanan Recep D.'yi çevredekiler kurtardı. Bu sırada Bayram D. ise döner bıçağıyla arabayı parçalamaya devam etti. 

 

ŞÜPHELİ KAÇTI YARALI HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA

Çevredekilerin ihbar etmesiyle olay yerine polis ekipleri geldi. Polisi gören Bayram D., elindeki döner bıçağıyla kaçarak kayıplara karıştı. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayda yaralanan Recep D. ise Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Döner bıçaklı kıskançlık krizi! Takip etti, önünü kesip böyle saldırdı - Resim : 2

 

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Tüm yaşananlar trafikteki başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde elinde döner bıçağı olan Bayram D.'nin otomobilin arka camını parçaladığı, bir süre sonra otomobili orta refüje çektiği ve burada parçalamaya devam ettiği, çevredekilerin ikna çabalarına ise karşılık vermediği görüldü.

Kaynak: DHA

İstanbul Başakşehir kıskançlık krizi