Doğa Koleji'nde sular durulmuyor! Öğretmenler boykot kararı aldı, kurumdan açıklama geldi!

Doğa Koleji
Doğa Koleji'nde sular durulmuyor!  Öğretmenler boykot kararı aldı, kurumdan açıklama geldi!

Uzun süredir öğretmenlerin maaşlarının ödenmemesiyle gündemde olan Doğa Koleji'nde sular durulmuyor. Öğretmenler boykot kararı aldı, kurum açıklama yapmak zorunda kaldı.

Doğa Koleji'nde öğretmenler aylardır maaş alamamasıyla gündemden düşmüyor. Şimdi de eğitim-öğretim ödenekleri ile birlikte aylardır alacaklı olan öğretmenler  boykot kararı aldı ve yarın derslere girmeyecekler.

MAAŞLARI DÜZENSİZ 

Doğa Koleji öğretmenlerinin 2018 yılının ortasından bugüne kadar sürekli düzensiz şekilde maaş aldığı gündeme taşınmış ve yaşanan bu olaylar artarak devam etmişti. Kolejde, geçen dönem işten çıkarılan mağdur öğretmenlerin ağustos ayı maaşlarının hala yatmadığı ve devam eden öğretmenlerin ise dönem başında almaları gereken maaşlarını hala alamadıkları biliniyor.

DOĞA KOLEJİ'NDEN AÇIKLAMA

Kurumdan yapılan açıklamada "Eğitim sektörünün Türkiye'deki lider kuruluşu olarak, son dönemde yaşadığımız bir dizi sorunlar hepinizin malumudur.Tüm bu sıkıntılara rağmen, eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi büyük bir sorumluluk ve özveriyle aksatmadan yerine getirdik. Şunu rahatlıkla ifade edebiliriz ki gösterilen bu fedakarlık takdire şayandır.Kurumuzun bu sancılı süreçten çıkması adına yapılan görüşmelerde sona gelinmiştir. Kısa süre içinde bu görüşmeler sonuçlanacak ve resmi açıklama yapılacaktır." denildi.

Doğa Koleji'nde sular durulmuyor!  Öğretmenler boykot kararı aldı, kurumdan açıklama geldi! - Resim : 1

Doğa koleji boykot