Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı feci şekilde öldü!

Bursa Ankara

Bursa'nın Kestel ilçesi Ankara karayolu üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, mandalina yüklü kamyona çarpan hafif ticari araçtaki yaralılardan Bursa Şehir Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı hayatını kaybetti.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Bursa'nın Kestel ilçesi Bursa-Ankara kara yolu üzeri Ümitalan Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi.

Bursa’dan İnegöl'e seyir halinde olan Muhammed Hıdır Dokumacı (41) yönetimindeki  otomobil, kavşaktan sürücüsünün yola kontrolsüz çıktığı iddia edilen mandalina yüklü kamyona yandan çarptı.

Kazanın şiddetiyle Muhammed Hıdır Dokumacı ile birlikte otomobilde bulunan Emine Gaye Doğan (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı (14), Dilek Dokumacı (38) ve Nesrin Ceylan (30) araç içinde sıkışırken, kamyon sürücüsü yaya olarak kaçtı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Yaralılardan Bursa Şehir Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı tüm müdalelere rağmen hayatını kaybetti.  

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. 

Kaynak: DHA

Bursa Kestel ilçesi Ankara Karayolu