Eski koca dehşet saçtı! Barışmak istediği eşinin boynuna bıçak dayadı

Diyarbakır
Eski koca dehşet saçtı! Barışmak istediği eşinin boynuna bıçak dayadı

Diyarbakır’da bir şahıs, bir hafta önce boşandığı karısının boynuna bıçak dayayarak barışmak istedi. Komşuların haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahıs, polisin ikna çalışmaları sonucu gözaltına alındı.

Akılalmaz olay, Yenişehir ilçesi Üçkuyular Mahallesinde meydana geldi.

BİR HAFTA ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİNİN KAPISINA DAYANDI

Mehmet Ç. 7 yıllık ikinci eşi Merve Ç. ile bir hafta önce şiddetli geçimsizlikle nedeniyle boşandı. Eski çiftin çocuklarının velayeti baba Mehmet Ç’ye verildi. Mehmet Ç. çocuğunu annesinin yanına bıraktı. Mehmet Ç. annesiyle birlikte Üçkuyu TOKİ 1. Etapta oturan eski eşi Merve Ç.’nin evine gitti.

BOYNUNA BIÇAK DAYADI

Kapıyı açmayan Merve Ç., Mehmet Ç. ile tartışma yaşadı. Tartışma üzerine eski koca, boynuna bıçak dayayarak görüşüp barışmak istedi. Komşuların haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, Mehmet Ç’nin bıçağı bırakması için yaklaşık 1 saatlik ikna çalışması yürüttü. Yoğun uğraşlar sonucu bıçağı bırakıp ekiplere teslim olan Mehmet Ç. Sağlık ekipleri tarafından boynuna verdiği zarardan dolayı olay yerinde ilk müdahalesi yapılarak hastaneye sevk edildi.

Mehmet Ç. tedavisinin ardından karakola götürülürken, eski eşi Merve Ç’de şikayetçi olmak üzere ekipler tarafından karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Diyarbakır yenişehir eski eş bıçak saldırı gözaltı