Diyarbakır'da iş yerinde patlama: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan sebze ve meyve halindeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır-Abdülkadir Konuksever

Diyarbakır'da sebze ve meyve hali içersinde bulunan bir iş yerinde "Muz ve narenciye" renklendiren gazın uygulandığı karpit odasında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.  

Diyarbakır'da iş yerinde patlama: Ölü ve yaralılar var - Resim : 1

Olay, merkez Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesinde bulunan sebze ve meyve halindeki bir iş yerinde yaşandı. İddiaya göre iş yeri çalışanları "Muz ve narenciye" renklendiren gazın uygulandığı karpit odasına girdi. Bu sırada uygulanan işlem sırasında patlama meydana geldi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri ile polis sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polisler güvenlik şeridiyle olay yerini kapattı. Yaralanan 2 kişi ise bölgeye sevk edilen ambulansla çevredeki hastaneye kaldırıldı. Göçük altında kalan bir kişi de hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak ekiplerin soruşturması sürerken öte yandan patlama etkisiyle bölgede bulunan araçlar ile iş yerlerinde hasar oluştu.

Diyarbakır haberleri Diyarbakır Bağlar