Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri arasında bıçaklı kavga

Diyarbakır
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri arasında bıçaklı kavga

Diyarbakır'da Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri arasında kavga çıktı. Taş, sopa ve bıçakların girdiği kavgada 6 kişi yaralandı. Polis kavgayı ancak havaya ateş açarak ayırabildi. Kavgaya karışan 4 kişi ise gözaltına alındı.

Diyarbakır'da Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı. Polis havaya ateş açarak tarafları ayırırken, kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Yenişehir ilçesindeki Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bahçesinde meydana geldi. Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği toplantısı sonrası bahçede, Başkan Abdullah Çetinkaya ile önümüzdeki ay yapılacak seçimde başkan adayı olacağı belirtilen Mustafa Aslanhan'ın destekçileri arasında, çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek, taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, hava ateş açarak tarafları ayırdı. Kavgada, Başkan Abdullah Çetinkaya ile Mustafa Aslanhan'ın da olduğu 6 kişi yaralandı.

Yaralılar hastanelere kaldırılırken, polis, kavgaya karıştığı belirtilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: DHA

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Diyarbakır Diyarbakır olay Diyarbakır kavga