Dinlenme tesisinde dehşet! Önce vurdu sonra da tabancanın kabzasıyla darp etti

Gebze

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde Özlem Ç. tartıştığı Cihat Aytaç'ı tabancayla yaraladı. Yerde yatan adama tabancayla vurmaya devam eden kadın, gözaltına alındı. Aytaç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 10.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi kavşağı yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde meydana geldi.

Bursa’dan İstanbul’a doğruotomobiliyle seyir halindeki sürücü Cihat Aytaç (38) ve yanındaki Özlem Ç. (34), bir dinlenme tesisinde mola verdi. İkili arasında, henüz öğrenilemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inen Özlem Ç., Cihat Aytaç'a tabanca ile ateş etti. Daha sonra da yerde yatan Cihat A.’ya tabancayla vurmaya devam etti. Çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerini ilk müdahalesinin ardından Cihat Aytaç, Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumunun ağır olduğu belirlenen Cihat A., buradaki müdahalelerin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Aytaç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınan Özlem Ç.’nin ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde’ ticareti yapmak suçundan 3 yıldır polis ve jandarma tarafından arandığı öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Özlem Ç., jandarmada verdiği ifadesinde, "Cihat ile 3 yıldır tanışıyoruz. İstanbul’a birtakım işlerimizi halletmek için yola çıktık. Cihat, yolda giderken bana ticaret yapacağımız kişilere cilve yapmam gerektiğini söyledi. Farklı şeyler yapmam istenirse onları da yerine getirmem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Cihat’ın söylediklerine çok sinirlenmiştim. Arabanın torpidosunda bulunan tabancayı aldım ve Cihat’a ateş ettim. Sinirim geçmeyince tabancayla yerde yatan Cihat’a vurdum. Pişmanım, bir anlık sinirle yaptım. Böyle olsun istemezdim" dediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Gebze