Dini nikahlı eşinin kardeşini öldüren Müjde'nin 122 suç kaydı çıktı

eskişehir

Eskişehir'de 1 çocuk annesi Müjde D. (24), dini nikahlı eşi Fırat Efe'nin kardeşi İsmail Efe'yi (33) aralarında çıkan tartışmada göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Müjde D.'nin hırsızlık, kasten yaralama ve yağma suçlarından 122 kaydı olduğu ortaya çıktı

Odunpazarı ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde yaşanan olayda, iddiaya göre 4 çocuk annesi Müjde D., dini nikahlı eşi Fırat Efe’nin kardeşi İsmail Efe ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Müjde D., mutfaktan aldığı bıçağı İsmail Efe’nin göğsüne sapladı. Efe, ağır yaralanırken sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İsmail Efe, ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

YUMRUK ATTIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Müjde D.’nin, İsmail Efe’yi kendine yumruk attığı için öldürdüğü belirtildi. İddiaya göre İsmail Efe, Müjde D. ve Fırat Efe’nin evinde kalan babaları Cemal Efe’yi alkol almak için evine davet etti. Ancak baba Cemal Efe, oğlu İsmail Efe’nin evine gitmedi. Buna sinirlenen İsmail Efe eşi ile birlikte, Müjde D. ile Fırat Efe’nin evlerine giderek yengesine ‘Babamı sen göndermiyorsun?’ diyerek yumruk attı. Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından Müjde D., mutfaktan aldığı bıçakla İsmail Efe’ye saldırıp göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan İsmail Efe yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

‘BOĞUŞMADA BIÇAKLANDI, BEN YAPMADIM’

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Müjde D., kucağında 1 yaşındaki kızıyla birlikte sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. İfadelerinde suçlamayı kabul etmeyen Müjde D.'nin İsmail Efe ile aralarında boğuşma yaşandığını, bıçağın da bu sırada saplandığını ve kendisinin öldürmediğini öne sürdüğü öğrenildi. Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanan Müjde D. cezaevine konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, olay sırasında evde bulunan ve tanıklık edenlerin ifadelerinin ise tutuklanan Müjde D'nin ifadesini doğrulamadığı belirtildi. 

122 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri yaptıkları araştırmada Müjde D.’nin 'hırsızlık', 'kasten yaralama', 'yağma' ve 'yankesicilik' suçlarından 122 kaydı olduğunu belirledi.

 

 

Kaynak: DHA

Eskişehir bıçaklı saldırı