Astrolog Dinçer Güner'den korkutan 2024 öngörüleri... 2023'ü aratan bir yıl olacak!

Astroloji Dinçer Güner Yılbaşı 2024 Gündem haberleri Burç yorumları

Haber Global’in Yılbaşı Özel programına katılan ünlü Astrolog Dinçer Güner 2024 yılında dünyayı bekleyen gelişmeleri anlattı. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Dinçer Güner, gezegen geçişlerini de anlattı. Güner, ''Üçüncü dünya savaşının taşları döşeniyor olabilir'' dedi.

Haber Global’in Yılbaşı Özel programı Eğlence İçerikleri ve Dış Yapımlardan Sorumlu Program Müdürü Narmin Balayeva ve Spiker Hilal Özdemir'in sunumu ile ekranlara geldi.

Programa; Coşkun Sabah, Volkan Demirel, Zeynep Sever Demirel, Hakan Bilgin, Yalçın Hafızoğlu, Mahmut Tuncer, Dinçer Güner, Toprak Sağlam ve Eflatun gibi sevilen ünlü isimler katıldı.

Yılbaşı Özel programında açıklamalarda bulunan ünlü astrolog Dinçer Güner, 2024 senesinde yaşanacak gelişmeleri, öngörülerini ve önemli gezegen geçişlerini anlattı. Dinçer'in 2024 yılı için açıklamaları oldukça dikkat çekti.

İşte dünyayı ve Türkiye'yi etkileyebilecek önemli astrolojik gelişmeler hakkında bilgiler veren Dinçer Güner'in 2024 yorumları...

Astrolog Dinçer Güner'den korkutan 2024 öngörüleri... 2023'ü aratan bir yıl olacak! - Resim : 1

2024 YILINDA DÜNYAYI NELER BEKLİYOR?

"Dünyanın puzzlenın yavaş yavaş bozulduğunu, güç dengelerinin değiştiğini görüyoruz. 2024 için değil ama bütünü gördüğünüz vakit, 2025 ve 2026 senesinde çok daha önemli gezegen geçişleri olacağı için, belki de bir üçüncü dünya savaşının şu an taşları döşeniyor olabilir. Çünkü her sene farklı ülkelerin birbiri ile gerilim içerisinde olması ve bu gerilimin bir türlü son bulmaması aslında beni bu noktada kaygılandırıyor.

Beni bu kaygıya götüren sebeplerden en önemlisi 2024'in Ocak ayında 21 Ocak tarihinde, Plüton gezegenin burç değiştirecek olması. Bu çok önemli çünkü Plüton bir jenerasyon gezegeni. Sürekli burç değiştirmeyen bu gezegen 21 Ocak tarihinden 2043 yılına kadar Kova burcunda olacak. 20 küsür sene kadar seyahat edecek. Jenerasyon gezegenlerinin burç değiştirdiği zamanlar dünyada önemli büyük gelişmeler ve değişimler yaşanıyor. Plüton yeni bir düzen kuruyor. Yok et ve yeni bir sistem kur şeklinde.

21 Ocak'ta Kova'nın temsil ettiği gelişmelerde çok önemli konular olacak. Bunlardan birisi dijital devrim. Mart ve Haziran arasında küçük bir fragman yaşamıştık yapay zeka ile. Evlerimize ChatGPT girmişti. Artık geldiğimiz noktada, artık daha büyük teknolojik devrimler olacak böyle bir seneye giriş yapıyoruz. 2024 yeni sınırların belirleneceği bir yıl olacak.

2024 senesinde bence sağlık alanında devrimler yapılacak. Haziran ayından sonra amansız hastalıkların çok önemli çareleri çıkacak.

2024'ün güneş ve ay tutulmaları da Koç ve Terazi burcunda gerçekleşecek. Astrolojide bu bir ilişkiler arasında anlaşmadır. 2024'te diplomatik görüşmelerin hız kazanacağı ve savaş seslerini çok duyacağımız bir sene olacakmış gibi duruyor.

2024 senesi içerisinde, Jüpiter Uranüs kavuşumu olacak. Nisan ve Mayıs ayında daha çok etkili olacak. Dijital ve kripto varlıkları anlatan, dijital para işlemleri ve yatırım alanları daha fazla açılacak. Biraz daha değer kazanabileceğini düşünebiliriz bu işlemlerin.

Haziran sonrası İkizler burcunda, ekonomik anlamda ufak ufak rahatlamalar başlayabilir. Biraz daha nefes almaya başlayabiliriz.''