Devlet Bahçeli: Sizi sadece yıkmayacağız, kökünüzü de kazıyacağız

Devlet Bahçeli MHP Burdur 14 Mayıs Seçimleri

14 Mayıs seçimleri öncesi Burdur'da konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Açık hesap yarın sandıkta görülecektir. Terörist Mustafa Karasu, 'AK Parti ve MHP ittifakı yenilmelidir' dedi mi, demedi mi? Sizi sadece yıkmayacağız, kökünüzü de kazıyacağız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Burdur'da gerçekleştirdiği mitinginde Cumhur İttifakı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Bahçeli, şunları ifade etti: 

"Açık hesap yarın sandıkta görülecektir. Muhalefet ciddi manada güvenlik sorunu haline dönüşmüştür. Terörist Mustafa Karasu, 'AK Parti ve MHP ittifakı yenilmelidir' dedi mi, demedi mi? Sizi sadece yıkmayacağız, kökünüzü de kazıyacağız.

Birlikte daha güzel günlere kavuşacağız. Ülkümüzden de, ülkemizden de vazgeçmeyeceğiz. Biz üretimin, milli sanayinin yanındayız. Üretimde dışa bağımlılığa son vermek için mücadele eden Türkiye'nin yanındayız. Ya İstiklal ya Ölüm diyenlerin tarafıyız. Bu vatan benim, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen her kardeşimize çağrımızdır. İhanetin bedelini hainlere ödeteceğiz. Korkuları bundadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türk ve Türkiye Yüzyılı'na ulaşacağız deliye dönmeleri bu yüzdendir. Yatırımı, teknolojik gelişmeyi, istihdamı hedef alan güçlü bir ekonomi oluşturacağız. sosyal politikaları, dar gelirli vatandaşları önceleyecek şekilde yapacağız. Cumhur İttifakı, Türkiye'nin güvenli ve huzurlu yönetimi için vardır. Cumhur İttifakı, dünyada güçlü bir Türkiye demektir. Cumhur İttifakı ve MHP güçlü ise vatandaşımızın karnı tok, alnı açıktır. Cumhur İttifakı güçlü ise Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefi Allah'ın izni ile gerçekleşecektir.

 

Kaynak: Haber Global TV

Devlet Bahçeli Burdur 14 mayıs seçim