Depremde yerle bir olan Hatay'daki Rönesans Rezidans inşaatının müteahhidi, yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı

son dakika

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Hatay'daki Rönesans Rezidans inşaatının müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un, İstanbul Havalimanında yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandığı açıklandı.

Son dakika haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Hatay'daki Rönesans Rezidans inşaatının müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un, İstanbul Havalimanında yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandığını açıkladı.

Depremde yerle bir olan Hatay'daki Rönesans Rezidans inşaatının müteahhidi, yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı - Resim : 1

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un üzerinde bir miktar para ile yurt dışına çıkmak için İstanbul Havalimanı'na geldiği ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

Şüpheli Coşkun, Başsavcılığın talimatıyla polis ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Karadağ'a kaçmak üzereyken gözaltına alınan ve üzerinde bir miktar para ele geçirilen şüpheli Coşkun, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Şüpheli Coşkun'un 8 Şubat'ta Antalya'dan İstanbul'a geldiği, bugün de 19.50 uçağıyla Karadağ'ın başkenti Podgorica'ya kaçmayı planladığı öğrenildi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Depremde yerle bir olan Hatay'daki Rönesans Rezidans inşaatının müteahhidi, yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı - Resim : 2

Kahramanmaraş merkezli depremde en büyük hasarı alan kentlerin başında gelen Hatay'da, içinde çok sayıda kişinin yaşadığı bilinen "Rönesans Rezidans" adeta yerle yeksan olmuştu.

Enkazının başında umutlu bekleyişin sürdüğü, ancak can kayıplarının da arttığı rezidansın reklamının "cennetten bir kare" ifadeleriyle yapıldığı ortaya çıkmıştı.

 

Kaynak: İHA

kahramanmaraş deprem son dakika Hatay hatay deprem Hatay deprem son dakika Rönesans Rezidans son dakika