Yer: Denizli! Makatına dinamit bağlayıp kendini havaya uçurdu

Denizli

Denizli'de bir adam, makatına dinamit bağlayarak kendisini havaya uçurdu. Vakayı inceleyen Türk bilim insanları ise şaştı kaldı.

Pamukkale Üniversitesi, Denizli'de makatına dinamit bağlayarak kendisini havaya uçuran adamla ilgili dikkat çeken bir çalışmaya imza attı.

Makatına dinamit bağladıktan sonra havaya uçan ve iç organları parçalanan şizofreni hastası, bilim dergisinin konuğu oldu. Denizli Pamukkale Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı'nda görevli Prof. Dr. Ali Ersin Zümrütbaş liderliğindeki ekip, çalışma sonucu dikkat çeken bilgiler elde etti.

PATLAMA SONRASI HASTANEYE GETİRİLDİ

İngiliz basınında yer alan habere göre Denizli'de 35 yaşında olduğu belirtilen bir adam, makatına dinamit bağladıktan sonra havaya uçtu. Acil olarak hastaneye kaldırılan adam, ameliyata alındı ancak iç organları büyük hasar görmüştü.

"BEKLENENDEN BÜYÜK REAKSİYON VERMİŞ"

Türk bilim insanları, araştırma sonucunda üreme organlarının patlamaya karşı beklenenden katbekat daha fazla etki verdiğini buldu. Ayrıca meydana gelen olayın, bir şizofreni hastası için bile aşırı olduğu ortaya konuldu.

Araştırmacılar, bundan sonraki nesillere bilgi aktarmak adına vakanın fotoğraflarını da yayınladı. Ancak fotoğraflar, aşırılık olması nedeniyle kamuoyu ile paylaşılmadı.

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Denizli dinamit Türk güncel son dakika