Deneyenlerin yüzde 99'u başarısız oluyor! Resimdeki gizli saati sadece dâhiler 10 saniyede buluyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
Deneyenlerin yüzde 99'u başarısız oluyor! Resimdeki gizli saati sadece dâhiler 10 saniyede buluyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli saati 10 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Resimdeki gizli nesneyi arayacağınız bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Bu resimde bir saat gizli. Sizlerden istenen ise resimdeki gizli saati 10 saniyede bulmanız.

Resimdeki gizli saati bulmak için en az 130 IQ'ya sahip olmak gerekiyor. 

Deneyenlerin yüzde 99'u başarısız oluyor! Resimdeki gizli saati sadece dâhiler 10 saniyede buluyor - Resim : 1

Resimdeki gizli saati 10 saniyelik süre içerisinde bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu kanıtlıyor.

Eğer 10 saniyede gizli saati bulamadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

 Zeka bulmacalarında doğru sonuca ulaşmak için görsel zekanızın normal bir insana göre çok daha yüksek olması gerekiyor. Bu gibi optik illüzyonlu zeka testlerinde doğru yanıtı sadece dahiler buluyor. 

10 saniyede sonuca ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

 Üstün zekalı kişilerin saniyeler içerisinde doğru yanıta ulaştığı bu testte gizli saati henüz bulamadıysanız o halde işte resimde gizli saat testinin çözümlü hali:

Deneyenlerin yüzde 99'u başarısız oluyor! Resimdeki gizli saati sadece dâhiler 10 saniyede buluyor - Resim : 5