Darp edilen kadını kurtarmak isterken bıçaklandı

Adana

Adana'da bir kişi, köpek havlaması nedeniyle çıkan tartışmada Ukrayna uyruklu genç kadını darp etti. Kadını kurtarmak isteyen Halil İbrahim Yalçın'ı dört yerinden bıçaklayarak kaçtı.

Olay, geçen pazar günü Adana’da meydana geldi. Ukrayna vatandaşı Daria Khristinets, köpeğini gezdirdikten sonra bir kafede oturdu. Bu sırada kafenin üstünde bulunan apartmanda oturan Ulaş isimli kişi, aşağı inerek, köpeğinin havlaması yüzünden Khristinets’le tartışmaya başladı.

Daria Khristinets, “Beni kurtarmaya çalışan adamla kavga etmeye başlayıp o kişiyi bıçakladı. Poliste bütün bilgiler var. Yapanın kim olduğu poliste belli. Şikayetçiyim sonuna kadar” dedi.

Tartışmanın devam etmesi üzerine 25 yaşındaki kadını darp etmeye başlayan zanlı, olaya müdahale eden Halil İbrahim Yalçın’ı sol bacak ve sol kolundan dört kere bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Yalçın, tedavi edildikten sonra şikayetçi oldu. Polis ekipleri kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yalçın, olayı şöyle anlattı:  “Adam gözümüzün önünde kadını yumruklamaya başladı. Biz olayı ayırdığımızda ise arabasından bıçak çıkartıp beni bıçakladı 4 yerimden. Daha sonra da arabasına binip kaçtı. İlk bana bıçak sapladı gözüm kararıp yere düşünce yerde de bıçaklamaya devam etti. Arkasına da tehditler savurup kaçtı. Arkadaşlarım bıçağın önüne atlayamadı ancak o gidince hemen müdahale ettiler bana.”

 

Kaynak: İHA

Adana