Dağdaki teröristler sefalet içinde! Sözde lider kadrosu ziyafet çekmeye devam ediyor

Gündem haberleri

Mehmetçiğin hız kesmeden devam eden Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonunda teslim olan 2 teröristin fotoğrafları, terör örgütü mensuplarının dağdaki sefaletini gözler önüne serdi. Sağlık muayenesinde teröristlerden birinin, açlıktan bağırsaklarının delindiği tespit edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde operasyonlarını sürdürüyor. hale dağındaki mağaraya yapılan operasyonda çok miktarda el yapımı patlayıcı ve silah ele geçirildi. İki terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Teröristlerin görüntüsü yaşam şartlarını da ortaya koydu.

Teslim olan teröristlere yapılan sağlık muayenesinde bir teröristin uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiği tespit edildi.

Giysileri yıpranmış, yürümekte güçlük çeken teröristlerin görüntüleri dağdaki koşulları da gözler önüne serdi.

Teslim olan teröristlerden birinin Suriye, diğerinin ise bir Avrupa ülkesi başkentinde ailesi ile birlikte yaşarken kandırılarak örgüte katıldıkları öğrenildi.

Güvenlik kaynakları, terör örgütünün sözde lider kadrosu ile üyelerinin yaşam standartlarındaki farka dikkati çekti.

Açıklamada, "dağlardaki teröristlerin yaşadığı sefaleti gözler önüne seren onlarca görüntüye rağmen kaynaklara yansıyan diğer fotoğraflarda PKK/KCK’nın sözde yürütme konseyi eşbaşkanı olan terörist Cemil Bayık'ın sıcak yemekler ile donatılmış yer sofrasında arkadaşlarıyla birlikte ziyafet çekmeye devam ettiği açıkça görülüyor" ifadeleri kullanıldı.
Dağdaki teröristler sefalet içinde! Sözde lider kadrosu ziyafet çekmeye devam ediyor - Resim : 1

 

 

Kaynak: Haber Global TV

terörist PKK