Coşkun Sabah'tan eleştirilere tepki: Sizin ne haddinize!

Coşkun Sabah'tan eleştirilere tepki: Sizin ne haddinize!

"Üniversiteli bir kızın bikinili fotoğrafı Instagram'da olmaz" diyerek kızı Roza'nın hesabını kapattıran Coşkun Sabah, eleştirilere sert tepki gösterdi: Sizin ne haddinize benim babalığımı sorgulayacaksınız.

Coşkun Sabah, Londra’da öğrenim gören kızı Roza’nın (21) Instagram’da bikinili bir karesini paylaşmasına tepki göstermişti. Sanatçı “Üniversiteli bir kızın bikinili fotoğrafı Instagram’da olmaz. Roza’ya kırıldım, 10 gün konuşmadım. Hesabını kapattı” demişti.

Hürriyet'in haberine göre Bodrum’da sahneye çıkan  Coşkun Sabah, bu kez de tepkisini eleştiren sosyal medyaya çattı.

Sabah, şunları söyledi: “Gayet normal bir babalık görüşü yaptım. Onu da saptırmışlar. Ben üniversite okuyan bir kız babası olarak kızımın mayolu fotoğrafını Instagram sayfasında herkese açık şekilde koymasını istemiyorum. Bundan doğal ne olabilir?

Ben umursamıyorum bile. Sizin ne haddinize benim babalığımı sorgulayacaksınız, ben sizin babalığınızı, adamlığınızı sorguluyor muyum? Benim hayat görüşümü, benim felsefemi eleştirebilir misiniz?

Normal Türk örf ve âdetlerine uygun bir Türk babasıyım. Ben Türkiye’deki şartlara göre babalık yapıyorum. Türkiye’yi de çok iyi tanıyorum. Diyarbakırlıyım, onun için ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum.”

Sanatçı, “Kızınızın sizinle 10 gündür konuşmadığı haberleri doğru mu” sorusuna “Ben ona gönül koydum. Kızım yaptığı hatayı biliyor. Kızımın bana bir kızgınlığı yok” diye yanıtladı.

 

Coşkun Sabah