Çöp yığını altında korkunç ölüm! İşçinin cansız bedenine ulaşıldı

Kayseri AFAD Gündem haberleri
Çöp yığını altında korkunç ölüm! İşçinin cansız bedenine ulaşıldı

Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde çöp depolama tesisinde kaybolan işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kocasinan ilçesindeki çöp depolama ve kompost tesisinde çöp ayrıştırma işçisi Z.M'nin kaybolduğu iddiası üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

AFAD, Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği, İHH ve Eğitim, Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği ekiplerinin katıldığı ve yaklaşık 4 saat süren çalışmalarda sonuç alınamadı.

Çöp yığını altında korkunç ölüm! İşçinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 1

Olumsuz hava koşulları nedeniyle gece ara verilen arama çalışmaları sabah erken saatlerde tekrar başladı.

Çöp yığınının altında bulunan Z.M'nin cesedi, ekipler tarafından çıkarıldı.

Çöp yığını altında korkunç ölüm! İşçinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 2

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TEM OTOYOLU'NDA SERVİS MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ:1 ÖLÜ 1 YARALI

İstanbul Bağcılar'da TEM Otoyolu'nda bariyerlere çarpan servis minibüsü devrildi. Kazada minibüs şoförü N.U. olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey viyadüğünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde bulunan N.U.'nun kullandığı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi. Kazda minibüs şoförü N.U. olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çöp yığını altında korkunç ölüm! İşçinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 3

Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde N.U'nun hayatını kaybettiği belirlenirken, araçtan yaralı olarak çıkan kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın yaşandığı viyadükte inceleme yaptı. İncelemeler sırasında otoyoldaki trafik kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin incelemesi tamamlandıktan sonra N.U.'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA