Çöp evden çıkan dram: 9 yaşındaki yeğenini bir yıl boyunca alıkoyan teyzeyi esnaf anlattı: Bizimle hiç muhatap olmazdı

Bursa'da kiraladığı evi çöplüğe çeviren ve yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. adliyeye sevk edildi. Mahallenin esnafı teyzeyi şu sözlerle anlattı, ''Bizimle hiç muhatap olmazdı. Sadece akşamları elinde birkaç poşetle apartmana girip çıkardı'' dedi.

Acımasız teyzeyi eve giriş çıkış yaptığında gördüğünü ve hiç konuşmadığını söyleyen cadde esnafı Dinçer Yılmaz gördüklerini anlattı.

BİZİMLE HİÇ MUHATAP OLMAZDI

Mahalle esnafı Yılmaz, “Kadınla komşu olduğumuz için sadece akşamları girip çıktığını görüyorduk. Ben sabah saatlerinde girdiğini hiç görmedim. Akşamları gelip giderdi. Geldiği zaman ise elinde iki üç poşet olurdu. Ne bizimle ne de başka biriyle muhatap olmazdı. Kendi halinde bir kadındı. Birkaç kez bizden döner aldı. Onun haricinde hiç konuşmazdı. Hiç şüpheli hareketi yoktu. Gayet normal şekilde elinde iki üç poşetle inip çıkıyordu. Birkaç hafta önce ben sipariş için üst kata çıktığımda kapıyı açtığını fark ettim. Kapı açıldığı anda çok pis bir koku geldi. Bu durumu emlakçıya söylediğimde ‘Evet çok pis koku var, temizlik olmadığı için’ dedi. Halbuki kadın kapıyı açtıktan sonra o koku gelmeye başladı. Biz hiç şüphelenmedik. Kadın gayet bakımlı ve temiz giyiniyordu. Kadın akşamları burada kalmıyordu. Geliyordu, bir süre sonra çıkıp gidiyordu” dedi.

Kaynak: İHA

Çöp ev Bursa esnaf teyze Muhammed Çöp ev Bursa haberleri son dakika bursa çöp ev