Çocuğunu seyir halindeki araç camından sarkıtan babanın savunması 'pes' dedirtti

İstanbul'da Avcılar'da bir sürücü, küçük bir çocuğu seyir halindeki aracının camından sarkıttı. Sosyal medyaya yansın olayın ardından gözaltına alınan araç sürücüsü M.Ö.'nün yaramazlık yapan 3 yaşındaki oğlunu sakinleştirmek için olayı gerçekleştirdiğini söylediği iddia edildi.

İstanbul Avcılar’da dün yaşandığı belirtilen olayda bir sürücü, küçük bir çocuğu seyir halindeyken sürücü kapısının camından sarkıttı. Yürekleri ağza getiren olayı başka bir sürücü de cep telefonuyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. Tepki çeken olayın ardından İstanbul emniyeti harekete geçti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri, görüntülerde yer alan araç plaka bilgileri üzerinden yapılan araştırmalar sonucunda sürücünün M.Ö. olduğunu tespit etti.

Araç sürücüsü M.Ö. aynı gün polis ekiplerince gözaltına alındı. M.Ö’nün ifadesinde 3 yaşındaki öz oğlunu gün içerisinde yaramazlık yaptığı ve sakinleştirmek istediği için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, trafik güvenliğinin tehlikeye düşürülmesi suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

Kaynak: AA

İstanbul Avcılar