CHP Milletvekili Ahmet Kaya, koronavirüse yakalandı

CHP Milletvekili Ahmet Kaya, koronavirüse yakalandı

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzon'da katıldığı programlar sonrası gittiği Ankara'da yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvurduğunu, ailesiyle birlikte yaptırdığı testlerden kendi testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Kaya paylaşımında, "Değerli Dostlarım, Trabzon'da katıldığım programlar sonrasında vücudumda biraz ateş ve ağrılar oluştu. Koronavirüsten şüphelendik ve ailece test yaptırdık, benim testim pozitif çıktı. Çok şükür eşimin ve çocuklarımın negatif çıktı. Şimdi Ankara'dayım, evde tedavim devam ediyor. Çok şükür durumum iyi. Doktor tavsiyesiyle telefonlara bakamıyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. Sizlerden ricam aman dikkatli olun, kalabalıklardan uzak durun. Tüm dostlarıma çok selamlar, teşekkürler" ifadelerini kullandı.

AHMET KAYA KİMDİR?

Ahmet Kaya, 1971 yılında Trabzon'da Yeşilbük Köyü'nde (Kilat) doğdu. Babasının adı Mustafa annesini adı Hediye'dir.  

Ahmet Kaya, 1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 

SHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP Trabzon Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, CHP Trabzon İl Başkan Yardımcılığı, CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı ve CHP Trabzon Ortahisar Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Trabzon Şube Başkanlığı ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Makine Mühendisi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanıdır. 

Trabzonspor Kongre Üyesidir. 

Ahmet Kaya, evli ve 2 çocuk babasıdır.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya, koronavirüse yakalandı - Resim : 1

Kaynak: DHA

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Ahmet Kaya koronavirüs