CHP'li sözcü Öztrak'ın testi pozitif çıkmıştı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun test sonucu açıklandı

CHP'li sözcü Öztrak'ın testi pozitif çıkmıştı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun test sonucu açıklandı

CHP'den yapılan açıklamada "Filyasyon kapsamında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapılmıştır. Test sonucu negatiftir" denildi.

CHP'den yapılan açıklamada "Parti Sözcümüz Faik Öztrak'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıkmasının ardından, filyasyon kapsamında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapılmıştır. Test sonucu negatiftir" denildi. 

CHP SÖZCÜSÜ ÖZTRAK VE KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATININ TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik koronavirüse yakalanmıştı. Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maalesef yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığı şimdi bildirildi! Ben çok iyiyim ancak, az da olsa benimle temas etmiş kişileri uyarmak istedim! Lütfen dikkat edin ve test yaptırmayı ihmal etmeyin.." ifadelerine yer vermişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim. Sağlık durumum şu an gayet iyi. Fakat birkaç hafta evden çalışacağım. Arayıp soran herkese çok teşekkür ederim. Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu